Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Verificari si revizii gaze naturale
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Verificarea şi revizia tehnică periodică a instalaţiilor de utilizare este obligatorie pentru toţi consumatorii. Realizarea operaţiilor de verificare şi revizie tehnică periodică se efectuează de către operator economic autorizat de către ANRE, selectat de către consumator.

COSTUL UNEI VERIFICARI PERIDICE (2 ANI) A INSTALATIEI DE GAZE NATURALE ESTE DE:
- 30 LEI - PENTRU UN CONSUMATOR;
- 45 LEI - PENTRU DOI CONSUMATORI;

SC GAZ INSTAL TOPEXPERT SRL pune la dispozitia clientilor, personal specializat si autorizat ANRE ce va interveni la solicitarea dumneavoastra cu maxima promptitudine si seriozitate. Folosim tehnologie de ultimǎ orǎ pentru realizarea verificǎrilor și reviziilor instalaţiei de utilizare. Aparatura specializatǎ extrem de sensibilǎ depisteazǎ eventualele scǎpǎri de gaze ȋn proporţie de 100%. Detectorul de gaze ajunge și ȋn cele mai neaccesibile locuri, acoperind astfel ȋntreaga suprafaţǎ a instalaţiei de utilizare.

Verificarea si revizia instalatiilor de gaze trebuie sa reprezinte o prioritate pt dv. intrucat din experienta acumulata s-au constatat foarte multe defectiuni sau neconformitati fata de reglementarile legale in domeniu (de exemplu existenta unui furtun de butelie sau a unui racord de apa in locul racordului flexibil omologat pentru instalatiile de gaze). Aceste abateri de la normele legale pot avea consecinte grave asupra integritatii imobilelor si/sau asupra vietilor omenesti. Recomandam efectuarea acestor operatiuni la termenele scadente, precum si de fiecare data cand considerati ca instalatia de gaze trebuie verificata.

Detinatorii/utilizatorii sunt obligati sa efectueze verificarile tehnice la fiecare doi ani si reviziile tehnice la fiecare 10 ani, conform prevederilor legale, pentru a asigura buna functionare a instalatiilor si siguranta in utilizare.
Din Gura in Gura