Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Verificari ISCIR centrale termice
70 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
SC Gaz Instal Topexpert Srl - societate autorizata I.S.C.I.R. executa verificari tehnice periodice (la intervale de 2 ani) ale centralei termice.

De ce este nevoie de revizia centralei?
- Un echipament termic functioneaza o lunga perioada de timp livrand apa calda si caldura, timpul de functionare fiind de 1300- 1400 ore anual. Aceasta duce pe de o parte la uzura pieselor centralei, iar pe de alta parte apar disfunctioanlitati datorita depunerilor de calcar in schimbatoarele de caldura si de rugina pe suprafata arzatorului. Depunderile de calcar si de impuritati in schimbatoarele de caldura au drept urmare cresterea temperaturii gazelor de ardere. Prin aceasta creste si consumul de gaze naturale sau lichefiate si implicit  costurile.

Avantajele reviziei regulate :
- Intretinerea regulata economiseste energie prin arderea eficienta a combustibilului gazos;
- Evaluarea starii aparatului si identificarea din timp a posibilelor defectiuni;
- Probabilitatea de defectare a aparatului scade;
- Impiedicarea formarii petelor de rugina pe suprafata arzatorului.

Cerintele minime obligatorii privind instalarea, punerea în functiune, utilizarea, intretinerea, repararea si verificarea tehnica periodica a echipamentelor ce intra sub incidenta I.S.C.I.R. sunt grupate intr-un set de normative denumite Prescriptii Tehnice. Fiecare Prescriptie Tehnica se aplica unei grupe de echipamente care constructiv si functional sunt asemanatoare.

Conform Prescriptiilor Tehnice lucrarile de: instalare, montare punere in functiune, utilizare, intretinere, reparare si verificare tehnica periodica trebuie sa fie executate de societati autorizate de I.S.C.I.R.
Din Gura in Gura